Slika na pluti podrobni zemljevid sveta

*mere so navedene v cm kot širina x višina.

Dostopnost: Na zalogi Dodaj med priljubljene

72.00 €
- +
kom
Preizkusite sliko v svojem interierju
Že pripravljeno, da se obesi Že pripravljeno, da se obesi
Plutovinasta deska z debelino do 3 mm Plutovinasta deska z debelino do 3 mm
Slika vključuje tudi 10 risalnih žebljičkov po vaši izbiri Slika vključuje tudi 10 risalnih žebljičkov po vaši izbiri
Raznolika uporaba izdelka – primerno tudi kot darilo Raznolika uporaba izdelka – primerno tudi kot darilo

Kataloška številka: do871-cork   Proizvajalec: Dovido

Druge možnosti

SLIKA NA PLUTI PODROBNI ZEMLJEVID SVETA V ČRNOBELI IZVEDBI - SLIKE NA PLUTI - SLIKE
SLIKA PODROBNI ZEMLJEVID SVETA - SLIKE ZEMLJEVIDI - SLIKE
SLIKA PODROBNI ZEMLJEVID SVETA V ČRNOBELI IZVEDBI - SLIKE ZEMLJEVIDI - SLIKE

Opis izdelka in lastnosti

Slika na pluti

Slika na pluti je izdelek, s katerim bo že zaradi same izvedbe edinstveni dodatek interjerja v vašem domu. Ta običaja oglasna deska se bo spremenila na unikatno stensko dekoracijo, ki jo boste oboževali! Slika na pluti je univerzalni izdelek, ki ga lahko uporabite na več načinov. Izbira je povsem vaša. Sliko lahko kasneje obesite na steno, ali pa izberete modernejši slog – namestite jo na pohištvo in jo le oprete ob steno.

 

 

Uporaba plutovinaste oglasne deske

Slika na pluti je originalni dodatek, in še bolj primerno darilo! Svoje mesto bo zagotovo našla, predvsem zaradi možnosti zatikanja bucik na platno. Kako uporabljati sliko na pluti?

  • Označite svoje prejšnje in načrtovane poti
  • Označite obiskana mesta
  • Izberite si lastne spomine – priložite fotografije z obiskanih mest ali znamenitosti
  • K mestom pripnite tudi beležke – da ne pozabite na občutke, ki so vam jih pričarala ta mesta
  • Poučite sebe in svoje otroke na ta nenavaden, vendar zabaven način

Slika na pluti bo razveselila s široko možnostjo uporabe. Lahko jo obesite v dnevno sobo, otroško sobico in tudi v pisarno. Oglasna deska na pluti je popolno darilo za ljubitelje potovanj.

Bucike

Del slike na pluti je tudi set bucik. V enem setu je 10 kom. Bucike lahko izberete tudi z naše aktualne ponudbe. Če želite bucike barvno kombinirati, si lahko te priskrbite kar pri nas.

 

Potisk največje kakovosti

Slike na pluti so natisnjene na kakovostno prožno platno s težo 370 g/m², ki ga sestavlja zmes bombaža in poliestra. Kakovost slik ne temelji le na samem materialu, ampak na aplicirani tehnologiji. Slike so potiskane počasi v visoki kakovosti, potisk zagotavlja intenzivnost barv (12-16 pass, ink density 200), zato se vam ni treba bati, da bi bile slike neizrazite. Pri tisku so uporabljene visoko kakovostne, ekološke barve brez vonja, ki v ozračje ne izpuščajo škodljivih snovi, zato jih lahko namestite v katero koli sobo. Potiskano platno je kasneje nameščeno na podlago iz plute debeline 3 mm. Na sliko na pluti pripnite bucike in s tem ustvarite poseben dodatek interjerja.

Potiskani stranski deli

Slike na pluti lahko v svoje prostore obesite takoj! Platno je odlično napeto na okvir iz kakovostnega lesa. Okvir je proizveden iz palic za okvirje, ki so zasnovane neposredno za proizvodnjo slik. Del slik so tudi obešala, 1 ali 2, odvisno od velikosti, ki so nameščena na zadnji strani. Na zadnji strani pa so na gosto razporejene sponke. Slike s širino 90 cm imajo zaradi ojačitve okvirja nameščeno tudi leseno prečko, slike s širino 120 cm pa vsebujejo še dve leseni sredinski prečki.

Varna embalaža

Slike narejene za vas so zapakirane v debelo folijo z mehurčki, koti slik pa so zaščiteni s kartonom. Slike so po kontroli kakovosti poslane v trpežnem zaboju iz lepenke (5vl), neposredno na vaš naslov. Ker gre za občutljive izdelke, na zaboju ne manjka niti informacija o občutljivosti blaga, kar znižuje možnost poškodb med samo dostavo.

Kategorije Slike na pluti
Namestitev Za otroško sobo, Za pisarno, Za dnevno sobo, Za spalnico
Tehnologija slik Potiskana, Uokvirjena, Na pluti
Barva
Število delov 1-delna
Prednosti USP zemljevidi na plutovini Že pripravljeno, da se obesi, Plutovinasta deska z debelino do 3 mm, Slika vključuje tudi 10 risalnih žebljičkov po vaši izbiri, Raznolika uporaba izdelka – primerno tudi kot darilo
Brezplačna dostava nad 150.00 €
Izdelki na zalogi pošljemo takoj
Največja izbira tapet in dekoracij
Proizvedeno v EU vrhunska kakovost tiska
Zapri Ogled slike v interjerju
SLIKA NA PLUTI PODROBNI ZEMLJEVID SVETA - SLIKE NA PLUTI - SLIKE