www.dovido.si
Potrebujete pomoč? info@dovido.si

Slike

So vaše stene dolgočasne in jih želite s čim popestriti? Svoj interjer si okrasite s slikami! Če iščete dekoracijo, ki ni tapeta, so slike nedvomljiva izbira. Slike so dandanes spet moderne! Popestrite svoje pohištvo in tla s pomočjo slik. Prepričani smo, da bodo vaša družina in prijatelji znali ceniti stil, ki ga boste ustvarili z novo sliko. Odločitev je le vaša, s kakšnim namenom si boste sliko priskrbeli. Prenavljate stanovanje, začenjate svoje življenje z novim stanovanjem ali pa si le želite osvežiti svoj interjer.

Slike, ki jih ponujamo, so visoke kakovosti. Barve ne bodo zbledele, tudi če bodo izpostavljene sončnim žarkom. Proizvajalec slik je posvetil pozornost tudi tehnologiji proizvodnje. Naša e-trgovina se osredotoča predvsem na slike iz flisa na platnu, slike na pluti, slike na akrilnem steklu in ročno poslikane, s 100 % oznako originalnosti. Ponujene slike so že pripravljene na obešanje ali pa so tudi že uokvirjene. Pri nas boste našli klasične enodelne slike, pa tudi tridelne, petdelne in večdelne slike. Priljubljeni hit so slike, ki jih lahko naslikate skupaj s svojimi malčki po številkah

Domišljija ne pozna meja, zato boste v naši ponudbi našli široko izbiro kakovostnih slik v različnih motivih, vzorcih, barvah in dizajnih, med katerimi boste zagotovo našli pravo za vaš dom. Naše slike so razdeljene v naslednje kategorije: abstraktne, tihožitje, živali, rože, narava, črnobele, vintage, otroške, pop art, angeli, ljubezen in romantika, mesta, ljudje, slikanje po številkah, zemljevidi in slike na steklu. Slike so primerne za v vsako sobo. Izbiro slik vam bo olajšala razporeditev po prostorih, to pa so otroška soba, pisarna, dnevna soba, predsoba, spalnica, kuhinja ali kopalnica. 

Filter
5631 rezultat
Razvrsti
Filtriraj izdelke
5631 rezultat
Prikaži glede na Razvrsti Prikazov na stran 12
| 1 2 470|

Slike hrana in pijača
Na zalogi
Podrobnosti od 64.00 €
Slike hrana in pijača
Na zalogi
Podrobnosti od 64.00 €
Slike Feng Shui
Na zalogi
Podrobnosti od 61.00 €
Črnobele slike
Na zalogi
Podrobnosti od 61.00 €
Slike narave in pokrajine
Na zalogi
Podrobnosti od 61.00 €
Slike narave in pokrajine
Na zalogi
Podrobnosti od 61.00 €
Črnobele slike
Na zalogi
Podrobnosti od 37.00 €
Črnobele slike
Na zalogi
Podrobnosti od 57.00 €
Brezplačna dostava Brezplačna dostava nad 150.00 €
Izdelki na zalogi Izdelki na zalogi pošljemo takoj
Največja izbira Največja izbira tapet in dekoracij
Program zvestobe Program zvestobe za registrirane uporabnike