Happy children's day🧸ekstra 10% popust s kodo: KIDS2024 *samo do nedelje

Veleprodaja – Dropshipping

 

Dovido krasi domove že od leta 2019. Smo mlado in ambiciozno podjetje, ki se ukvarja z notranjim dizajnom. Osredotočamo se na izdelavo izdelkov, ki krasijo domove po celem svetu. Naš cilj je popestritev interjerja, prizadevamo pa si predvsem, da bi našim kupcem pričarali nasmeh na obraz.

 

Naši izdelki

O kakšnih notranjih dodatkih govorimo? Dovido svojo dejavnost osredotoča na izdelavo slik, tapet in plakatov. Vsi naši izdelki so narejeni po postopku, s katerim ujamemo vsak tudi najmanjši detajl.

Slike

Slike so natisnjene na kakovostno prožno platno s težo 370 g/m², ki ga sestavlja zmes bombaža in poliestra. Slike so potisnjene počasi in v visoki kakovosti, nato pa je platno dobro vpeto na okvir iz kakovostnega lesa. Proizvajamo 1-delne in 5-delne slike v dveh različicah (z ravnimi elementi in neravnimi) in moderne sete slik.

Tapete

Tapete so natisnjene na kakovosten flis z gladko štukaturo in gramaturo do 170 g/m2. Zahvaljujoč sodobni UV-led brizgalnemu tiskanju naše tapete odlikujeta izjemna trpežnost površin in stalnost barv.

Samolepilne tapete

Samolepilne tapete so natisnjene na kakovosten material z nežno štukaturo in matirano površino. Potisk je nanešen z moderno UV-led tehnologijo na tapeto z debelino 90 µm. Samolepilne tapete so PVC-free (ne vsebujejo polivinilklorida). Tapete so premazane z močnim akrilnim lepilom.

Plakati

Plakati so potisnjeni s HD tehnologijo na visoko kakovostni papir z gramaturo 200 g/m², pri čemer je zagotovljen popoln prikaz barv. Plakati v okvir niso vpeti, okvir prejmete posebej. Sprednji del okvirja tvori pleksisteklo. Na zadnji strani je MDF deska, na katero so nameščeni kaveljci za obešanje. Izdelujemo plakate s paspartujem ali brez. Ponujamo tri barve okvirjev.

V naši ponudbi so izdelki, katerih dizajn je bil zasnovan neposredno s strani naše grafične oblikovalke. Vsak izdelek je eco friendly (VOC, PVC FREE, certifikat GREENGUARD GOLD), uporabljamo ekološke tehnologije in ekološka barvila brez vonja, ki ne izpuščajo škodljivih snovi. Izdelke lahko tako namestite v katero koli sobo, tudi otroško.

 

Odprema izdelkov

 Tapete, slike in plakate običajno izdelamo v 24 urah. Naših zadovoljnih kupcev pa ne najdete le v Sloveniji, ampak tudi v drugih evropskih državah. Dovido krasi domove na Češkem, Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem, v Romuniji, Nemčiji in na Poljskem. Naše izdelke pa pošiljamo tudi v Bolgarijo, Grčijo, Francijo in Italijo. Svojo dejavnost nameravamo razvijati tudi naprej. Širitvi v druge države pa se prav tako ne bomo branili.

 

Možnosti poslovnega partnerstva

Če so naši izdelki v vas vzbudili zanimanje in v nas vidite morebitne partnerje, smo odprti za kakršno koli obliko sodelovanja. Veleprodajno partnerstvo je mogoče v posredovanju velike količine izdelkov, vendar se lahko dogovorimo tudi za vsakodnevno odpremo v manjših količinah, tudi v obliki dropshippinga. Prav tako pozdravljamo sodelovanje s hoteli, oblikovalci, arhitekti in notranjimi oblikovalci.

Če imate resen interes, nas kontaktirajte na wholesale@dovido.sk (v angleškem jeziku), kjer se bomo dogovorili za podrobne pogoje sodelovanja.

 

Veselimo se sodelovanja z vami!

 


Brezplačna dostava nad 150.00 €
Izdelki na zalogi pošljemo takoj
Največja izbira tapet in dekoracij
Proizvedeno v EU vrhunska kakovost tiska