DIZAJN ZA VSAK DAN • ⭐ (4,9/5) 2000+ Ocen

O nas

Dovido skrbi za polepšanje vašega doma od leta 2019. Res je, da naša pot ne traja dolgo. Pa vendar, čeprav smo mlado podjetje, imamo velike ambicije, da dosežemo nekaj izjemnega.

 

Za svoj cilj smo si zadali zadovoljstvo vsakega našega kupca, tudi tistih najzahtevnejših. V vaš dom želimo privabiti nasmeh že z najmanjšo dekoracijo. Vsaka malenkost šteje in ko se seštejejo skupaj, ustvarijo nepopisen občutek sreče. Zanima nas zlasti notranje oblikovanje in oprema, zato želimo slediti trendom in ustvarjati nove izdelke, ki bodo polepšali vaš interier. Trudimo se, da bi bila naša ponudba kar se da pestra. Vsak izmed nas ima edinstven slog in naša želja je, da bi prav vsakdo lahko našel nekaj zase.

 

Naša zgodba

Naše popotovanje se je začelo že davno pred tem. Navdušila nas je ideja o preoblikovanju prostora, ki bi bilo razmeroma poceni in enostavno. Preostalo nam je zgolj to, da realiziramo idejo, s katero so se naše misli že dolgo poigravale. Začeli smo na podoben način kot vsaka druga spletna trgovina. Prodajali smo dodatke za dom, tapete in slike. Vendar pa ni trajalo dolgo, da smo ugotovili, da to ni dovolj. Da si želimo nekaj več, predvsem pa nekaj svojskega. Ponuditi nekaj, v kar bomo tudi samo prepričani, nekaj, kar je narejeno z ljubeznijo.

 

Zato smo se odločili, da začnemo izdelovati lastne slike. Kupili smo tiskalnik, ki deluje s tehnologijo, ki je označena kot okolju najbolj prijazna. Da bi bila slika primerno vpeta v okvir, smo se odločili prav tako za nakup naprave za uokvirjanje slik. Trudimo se, da nudimo motive in teme, ki se razlikujejo od drugih internetnih trgovin. Razvili smo tudi lastno embalažo, da lahko sliko varno dostavimo k vam domov in da se vam ni treba mučiti z različnimi pripomočki za obešanje. In – kar je najpomembnejše – da izdelek poboža dušo, ko embalažo odprete. Potrebovali samo samo še eno stvar, izdelati svoje lastne okvirje. Sčasoma se je uresničil tudi ta cilj in danes lahko ponosno trdimo, da imamo celoten proces izdelave slik v lastnih rokah. Slike Dovido krasijo še druge podrobnosti, s katerimi ni mogoče spregledati, da resnično mislimo na vas – naše kupce.

 

Kako izdelujemo slike na Dovido

 

 

Naslednja stopnja je bila izdelava plakatov. Ustvarili smo edinstvene motive, zato lahko pri nas najdete kose, ki jih ni nikjer drugje. Poigrali smo se s paspartujem, da bi imeli naši kupci več možnosti izbire. V našo ponudbo smo zato uvrstili plakate s paspartujem in tudi brez. Na naši poslovni poti smo poiskali le najkakovostnejše okvirje z zaščitnim pleksi steklom. Izbrali smo barve okvirjev in začeli z lastnim tiskom plakatov.

 

Leta 2022 je bil čas za veliko odločitev. Ker smo želeli biti samozadostni, smo se že dolgo spogledovali z idejo o lastni izdelavi tapet. V ta namen smo morali najprej zagotoviti prostor. Verjeli ali ne, tiskarski stroj za proizvodnjo tapet je res veliiika naprava. Raziskali smo materiale in zbrali tistega, ki ni le ekološki (tako kot naša tiskarna), ampak predvsem kakovosten z višjo gramaturo. Vendar pa brez motivov vseeno ne bi šlo. Ustvarili smo jih znova. Ob tem pa smo mislili tudi na nove, originalne. Tudi takšne, s ponavljajočim vzorcem. Nato smo celoten proces še uskladili, kar pa ni bila ravno mala malica. Po več dopolnilnih korakih smo jeseni začeli proizvajati svoje lastne tapete.

 

Poslušamo želje naših kupcev, zato je bil naš naslednji mejnik proizvodnja flis in samolepilnih tapet. Na tem mestu je bila spet pomembna izbira materiala. Nekaj kakovostnega in predvsem, da bi tapeta ostala na steni. Posamezne vzorce smo testno lepili tudi na steno naše pisarne. Po natančni izbiri smo samolepilne tapete uvrstili v našo ponudbo. V tem času smo posodobili tudi dizajn naše spletne strani in v našo ekipo povabili maskoto.  Na naši spletni strani tako najdete tudi možnost ponazoritve, s katero lahko preverite, kako bo slika videti v vašem domu. Tudi takšnim, morda za nekoga malenkostim, smo se posvečali leta 2023.

 

Naša ekipa

V naši družini Dovido si pomagamo pri vseh stvareh. S skupnimi močni želimo zgraditi blagovno znamko, na katero ne bomo ponosni samo mi sami, ampak tudi vsaka naša stranka. Smo mlad, zanesljiv in ambiciozen kolektiv. Naša ekipa se osredotoča na trženje, upravljanje s ponudbami, podporo strankam, realizacijo naročil, proces tiska, proizvodnjo okvirjev, pakiranje in pošiljanje. Danes imamo tudi lastno grafično oblikovalko, ki svoje predloge spreminja v unikatne in vedno aktualne umetnine. Del ekipe so še naši blogerji, ki poskrbijo za članke za naš Dovido magazin. Dovido ni le spletna trgovina, je tudi prostor, kjer lahko najdete nov navdih.

 

Naša vizija

Naših zadovoljnih kupcev pa ne najdete le v Sloveniji, ampak tudi v drugih evropskih državah. Dovido krasi domove na Češkem, Madžarskem, Slovaškem, Hrvaškem, v Romuniji, Nemčiji in na Poljskem. V bližnji prihodnosti želimo razširiti svojo mrežo tudi v druge države in postopoma postati eden od največjih v Evropi. Želimo zgraditi blagovno znamko, ki bo prepoznavna, in ponuditi izdelke, ki bodo s ponosom našli mesto v domovih naših strank. Našo ponudbo nenehno bogatimo. Ne stojimo križem rok, ampak za naše kupce stalno ustvarjamo kaj novega, nekaj več. Ravnokar za vas prilagajamo ponudbo tapet – da bi vsak našel dimenzijo, ki jo želi. Svoje moči usmerjamo k produktnem katalogu, načrtujemo možnost naročila vzorcev našega dela in sodelovanje s prodajalnami, ki prodajajo tovrstne izdelke. Svoje izdelke želimo predstaviti vsem, predvsem pa vam pokazati, kaj je lahko del tudi vašega doma. Svojo dejavnost nameravamo razvijati še naprej. Naši izdelki so proizvedeni z ljubeznijo in vnemo, zato verjamemo, da bodo navdušili tudi vas.

 

Naši prostori, kjer nastajajo slike

  

  

 

Dovido, specialist za lepoto bivanja

 


Brezplačna dostava nad 150.00 €
Izdelki na zalogi pošljemo takoj
Največja izbira tapet in dekoracij
Proizvedeno v EU vrhunska kakovost tiska