DIZAJN ZA VSAK DAN • ⭐ (4,8/5) 1000+ Ocen

Plakat - Birds Council Meeting

Kataloška številka: A1-POSTERprp0224s_br   Proizvajalec: Artgeist

*mere so navedene v cm kot širina x višina.

Dostopnost: Na zalogi, dobava 15. 6. Dodaj med priljubljene
90.48 € Cena: 104.00 €
- +
kom
Fotografski papir s težo 170 g/m² Fotografski papir s težo 170 g/m²
Izbirate lahko med 3 barvami okvirja Izbirate lahko med 3 barvami okvirja
Na voljo tudi s paspartujem (okvir iz lepenke) Na voljo tudi s paspartujem (okvir iz lepenke)
Primerno kot darilo za sodoben interier Primerno kot darilo za sodoben interier

Kataloška številka: A1-POSTERprp0224s_br   Proizvajalec: Artgeist

Opis izdelka in lastnosti

Plakati so odlična rešitev za tiste, ki želijo spremeniti videz interjerja preprosto, hitro in z minimalnimi stroški. Zadostuje le en plakat in prostoru boste vdihnili nov značaj. Če želite nekaj bolj ekstravagantnega in izrazitejšega lahko izberete ne le enega, ampak set plakatov, ki bodo ustvarili tematsko vzdušje. 

Zakaj ravno plakati?

Plakat je rezultat trdega dela ekipe oblikovalcev, ki skrbijo za to, da bi bili izdelki vedno aktualni. Plakati so dandanes iskani trend. So dekoracija, ki je primerna za vsak interjer, to pa predvsem zato, ker so dostopni v več formatih z različnimi vrstami okvirjev.

Visoko kakovostni materiali

Plakat je potisnjen s HD tehnologijo na visoko kakovostni papir z gramaturo 170 g/m², ob tem pa je zagotovljen popoln barvni tisk. Tisk je odporen na UV žarke, zahvaljujoč čemur barve ne bodo zbledele niti po daljšem izpostavljanju soncu. Sam plakat in okvir sta proizvedena iz varnih materialov brez neprijetnih vonjav, zato sta primerna za vsako sobo, tudi za spalnico ali otroško sobo.Dostopne vrste plakatov

  1.     Plakat v okvirju 
  2.     Plakat v okvirju s paspartujem

Uokvirjen plakat – Rafinirani minimalizem

Plakat je uokvirjen v minimalističnem, lahkem okvirju, ki ga bo na steni čudovito poudaril. Plakat na sprednjem delu ščiti akrilno steklo, zato  vam ni treba skrbeti, da se bo plakat poškodoval. Na zadnjem delu okvirja je nameščen obesni kaveljček.

Uokvirjen plakat s paspartujem – Dotik elegance

Paspartu v barvi smetane bo poudaril barve in ustvaril še en kontrast med grafiko, okvirjem in steno. Poleg tega ustvarja nežen učinek 3D okvirja in hkrati igra vlogo zaščitnega sloja plakata. Prav tako plakat s sprednje strani ščiti akrilno steklo. Na zadnjem delu okvirja je nameščen obesni kaveljček.Preprosta namestitev

Plakat v okvirju lahko na steno obesite s priloženim kaveljcem. Če v stene ne želite vrtati lukenj, ga na steno lahko obesite tudi s pomočjo montažnega lepilnega traku, saj je plakat izjemno lahek. Moderni videz boste še poudarili, če plakat postavite na tla ali na pohištvo in ga oprete ob steno!

Dostopne barve okvirja

  1.     Črna
  2.     Bela
  3.     Zlata

Mere okvirja:

Širina: 9 mm

Debelina 18 mmUstvarite si kolekcijo po lastnih željah!

Že s samo nekaj plakati si lahko ustvarite lastno galerijo! Pogumno kombinirajte barve, vzorce, stile in velikosti. Skupna tema, s katero boste ustvarili tematsko vzdušje, so lahko na primer vzorec, tema ali barvna usklajenost. 

 

Plakat na steni je dekorativni element vsakega modernega prostora, ki stopa v koraku s časom.

 

Opozorilo: plakata ne priporočamo nameščati na mesto z visoko vlažnostjo ali na mesta, ki so v neposrednem stiku z vodo.

Kategorije Živali
Namestitev Za dnevno sobo, Za predsobo
Tehnologija slik Potiskana, Z okvirjem
Barva
Prednosti USP plakati Fotografski papir s težo 170 g/m², Izbirate lahko med 3 barvami okvirja, Na voljo tudi s paspartujem (okvir iz lepenke), Primerno kot darilo za sodoben interier
Brezplačna dostava nad 150.00 €
Izdelki na zalogi pošljemo takoj
Največja izbira tapet in dekoracij
Proizvedeno v EU vrhunska kakovost tiska